2014-07-01

Liepos reikalai

Liepa jau čia. Prasidėjusi lietumi ir vėsuma, tikiuosi, pagaliau įsibėgės - gi vasara! Tradiciškai - šio mėnesio TOP 5:


1. Atostogos kaime. Aš taip jų laukiu, kad net žodžių nerandu tam laukimui apibūdinti! Taip visų pasiilgau! Jau poryt važiuojam į Smilgius atostogauti. Žinoma, kiek per tą laiką bus tikro poilsio, o ne Ugnės gaudymo po laukus ir laiptus, nežinia. Bet juk patys norėjom tapti tėvais. Tai štai, prašom, džiaugiamės dabar, chi chi. Be careful what you wish for.

2. Jau šį sekmadienį - Mindaugo karūnavimo arba mūsų valstybės oficiali gimimo diena. Švęskim, džiaukimės, didžiuokimės! Tikiuosi, dalyvausit čia - tas jausmas išties nepaprastas.

3. Martyno sesei Agnei bus įteiktas brandos atestatas. Labai ja džiaugiuosi, tik visdar netikiu, kad mažoji Agnytė išaugo į visą Agnę. Kaip šiandien prisimenu, kai pamačiau ją pirmą kartą. Tai įvyko prieš septynerius metus ir nuo tos dienos, ne, nuo pirmos minutės iškart buvo aišku - ji tiesiog fantastiška! Nuo tada mudvi ir draugaujam ir amžinai kikenam susitikusios. Aaa, ji nuostabi. Nepaprastai greitai bėga laikas...

Dar šį mėnesį planuojamos ypatingos mano mylimo brolio dukrytės Liepos vardynos. Jaunesnė už mūsų Ugnę lygiai (lygiai!) dešimčia mėnesių ji jau vistiek toookia didelė. Sakau Jums, laikas tiesiog lekia, kai pagalvoji. O mūsų laukia neįprasta ir ypatinga šventė po ąžuolu. Bus labai smalsu sudalyvauti renginy, kurio pati neorganizuosiu, chi chi - vis šioks toks pokytis.

4. BBQ viščiukas. Nesuprantu, kaip iki šiol mano blog'e apie tai nieko neparašyta. Pažadu Jums du dalykus: naminio barbeque padažo ir taip paruošto viščiuko receptus.

5. Ir dar viena svajonė šiam mėnesiui. Kolkas ji ganėtinai miglota, bet aš laikau sukryžiavusi pirštus ir tikiuosi, kad mums pavyks bent trumpam, kad ir vienai dienai pabėgti prie jūros. Įspausti pėdas drėgname smėlyje, užuosti jūros kvapą, pamatyti bangas ir saulėlydį (o gal saulėtekį įvairovės dėlei?)...

Liepos mėnesio pažadas:
šįkart bus vienas sunkesnių. Pasižadu visą mėnesį nesikeikti. Šakės, net prakaitas išpylė... 

Vasariškos ir kupinos įspūdžių liepos visiems!

2 komentarai: