2014-06-30

Birželio buhalterija

Uch. Ir birželis jau done. Laisvų savaitgalių nebuvo, bet niekas jų pernelyg ir nepasigedo, cha cha.

Tėčio dieną jau aprašiau štai čia. O dovanos visiems mūsų šeimos tėčiam projektas visdar tęsiasi. Sekite spaudą, kaip sakoma.

Suknytė Ugnei iš senų Martyno marškinių pasiūta. Užtrukau kelis vakarus. Tačiau tie, kas turi ir yra įvaldę siuvimo mašinas, užtruktų turbūt kokias porą valandų. Aš siuvau rankomis, bet rezultatu vistiek esu patenkinta. Dabar tik belieka sulaukti šiltų orų ir papuošti savo mažulę. Ir dar gerokai pasidarbuoti lygintuvu...
Veggie burger'iai pagaminti, iškepti, paragauti - man labai patiko, tikrai ruošiu juos dar ne kartą! Tikras išsigelbėjimas visiems nevalgantiems mėsos arba tiems, kas iškart po grilyje keptų pietų nenori eiti miegoti... Rekomenduoju paragauti visiems, bent jau dėl  bendro išsilavinimo.

Žinot, turbūt todėl, kad Joninės šiemet išpuolė ne savaitgalį, normaliai jų tarsi ir neatšventėm. Per laužus nešokinėjom, paparčio žiedų neieškojom, vainikų neplukdėm... Tiesiog tą laisvą dieną ilsėjomės po vieno šventinio savaitgalio ir ruošėmės kitam, irgi šventiniam savaitgaliui. Ir, tiesą sakant, pati sau atradau, kad nuo Ugnės gimimo visos mūsų naktys - trumpiausios metuose, gal tik paparčiai nežydi, bet tik toks ir skirtumas. Ir čia ne skundas. Ginkdie.

"Maleficent" pamatėm ir labai džiaugiamės. Tikrai ne šedevras ar kokia meno viršūnė. Bet viskas labai gražu, visai neprasta vaidyba ir įdomiai papasakota visiems gerai žinoma Miegančiosios gražuolės istorija. Tik šįkart į viską pažvelgta piktosios fėjos Maleficent'os akimis. Kodėl ji tokia pikta ir kas ten iš tiesų dėl visko kaltas - viskas paaiškinta ir parodyta. Malonus ir nei minutės neprailgstantis filmas.

Ir spėkit, ar bent kartą sėdėjau už vairo? Žinoma, kad ne. Išvis pradedu galvot, kad tie vieši pažadai mane veikia kažkaip atvirkščiai. Gal nebežadėti, o tiesiog imti ir daryti?

Dėl dievo meilės, gal bent liepa gali būt ramesnė?..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą