2015-06-01

Birželio reikalai

Birželis jau čia! Vasara jau čia! Mano TOP 5 jau irgi čia!

1. Šią savaitę, mėnesį ir visą vasarą pradėsiu fantastiškai! Šianakt mudu (tik dviese!) su Martynu išskrendam į Škotiją! Oi, ta nuostabi šalis! Susižavėjau ja dar prieš joje apsilankydama, apsilankiusi prieš šešerius metus - įsimylėjau galutinai, todėl dabar grįžtu ten su didžiausiu džiaugsmu širdy. Tokia graži, tokia laukinė, tokia didinga ir paslaptinga, tokia senoviška ir, regis, nuo amžių amžiniausių nepasikeitusi, kalnuota, vandenuota, pilimis apaugusi vieta... Prisiekiu, jeigu gyvenimas priverstų išvykti iš Lietuvos, keliaučiau būtent ten. 

Turbūt nebus lengva atsisveikinti su savo mažuliais - Ugne ir Bartu, bet žinau, kad palieku juos patikimiausiose rankose, su savo mylimiausia sese Egle ir jos Julium. Tikiuosi, jie ištvers!

Negaliu patikėti, kad visą savaitę būsim tiesiog dviese, galėsim niekur pernelyg neskubėti. Mūsų kelionė - be jokių rezervacijų ar tikslių planų. Čiupsim mašiną ir lėksim apžvelgti to, ko nespėjom praėjusį kartą - Škotijos šiaurės. O paskui, žinoma, grįšim į Edinburgą, nes ir ten dar turim nebaigtų reikalų. Laukia naktinis turas per barus ir panašiai... Na, patys suprantat.

Su šia kelione sieju daug įvairiausių vilčių. Žinau, kad nereikėtų, bet svajoju ir viskas. Nieko Jūs man nepadarysit.

2. Pirmą birželio sekmadienį bus Tėvo diena. Kadangi tuo metu būsiu ne namuose, konkrečių planų nėra, bet viskuo, kas įvyks, būtinai su Jumis pasidalinsiu.

3. Birželis, kaip žinia, braškių gimtadienis Lietuvoje. Ši šventė būna labai trumpa, todėl skubėsiu iš jos išspausti viską, kas įmanoma ir pagaminti iš braškių ką nors kitokio, neįprasto. Be abejo, papasakosiu kas ir kaip.

4. Grįžę iš Škotijos lėksim į Smilgius ir visi kartu atostogausim kaime! Va ten tai bus tas tikrasis poilsis, po kurio grįžti maloniai pavargęs, bet ir keistai pailsėjęs. Bus smagu!

5. Joninės... Po jų visuomet prasideda tikroji vasara. O mūsų šeimoje dar ir progų panašiu metu bent keletas, todėl nuobodžiauti nebus kada. Dėkui dievui, nors jubiliejų šiemet nebus, chi chi.

P.S. grįžus po atostogų, mūsų laukia nuostabus dalykas - pažintis su mūsų mylimų draugų Vitalijos ir Sigito sūneliu Kipru, kuris iki to laiko jau bus tapęs vyriškiu pačiame jėgų žydėjime. Taip nekantraudama laukiu šio susitikimo, kad net nerandu žodžių!

Toks štai įvairus laukia birželis.
Nuostabos vasaros, mielieji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą