2014-09-01

Rugsėjo reikalai

Mano taip lauktas rugsėjis pagaliau apsireiškė. Su savim atsinešė ir TOP 5:
1. Jau šiandieną, rugsėjo pirmąją, su sese nusprendėm maloniai nustebinti savo brolį, kuris paskutiniu metu yra ne tik nuolat užimtas menininkas, bet ir rūpestingas tėtis. Eisim kartu paminėti mokslo metų pradžios (nors šiuo metu nei vienas jau nebesimokom) ir prisiminti senų laikų. Detalių pasakoti kolkas negaliu, bet labai tikiuosi, kad broliui patiks.

2. Šį arba kitą savaitgalį visi susirinksim Aukštuojuose jau tradiciniu tapusiame sezono uždaryme. Palydėsim vasarą, pasitiksim rudenį ir pasimėgausim gamta, maistu, vieni kitais. Pažadu išsamų įrašą apie tai ir jau dabar nekantriai laukiu.

3. Mano need to read  sąraše yra nauja knyga "Jis ir vėl čia". Apie ją girdėjau įvairiausių atsiliepimų, bet jau vien viršelio subtilumas traukia kuo greičiau ją atsiversti.

4. Grybai yra viena didžiausių  mano meilių. Tiesiog dievinu juos! Tikiuosi, pavyks ir pačiai pagrybauti, nes pernai taip ir nepatyriau šio džiaugsmo... Prisigrybausiu, prisigaminsiu, o tada - būtinai su Jumis pasidalinsiu įspūdžiais ir patiekalais. Mmm, jau jaučiu tą stebuklingą grybų kvapą...

5. Vakar rinkom obuolius Aukštuojuose. Surinkom didžiausią kalną, daugiau nei dešimt maišų! Ir tai tik koks trečdalis, matyt, rinksim dar ne kartą. Namo parsivežėm tik vieną dėžę, iš kitų tėtis spaus sultis. Suprantu, kad skanu, bet tikrai neįmanoma jų tiesiog suvalgyti, todėl jau dabar suku galvą, ką dar be obuolių pyrago iš jų pagaminti. Norisi ko nors įdomaus ir neįprasto. Manau, Jūsų laukia bent pora obuolinių receptų.

Teprasideda nuostabus ruduo!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą