2013-03-01

Svajonės ir naujovės

Na ką, štai ir kovas atkeliavo... Prasidėjo jau trečias (!) šių metų mėnuo. Neįtikėtina! O kalbant apie pavasarį, tai man juo tikrai kvepia. Ir paukščiai čiulba, vadinasi, dalis šių emigrantų jau grįžo. Ir šiaip viskas šviesėja, pastebėjot?
Kovui esu patikėjusi net keletą svajonių. Visų pirma, noriu nusipirkti tikrus kedus (atleiskit, sportinius batelius) specialiai bėgiojimui. Turiu gėdingai prisipažinti, kad niekada gyvenime taip ir neturėjau tų tikrųjų kedų... Todėl labai tikiuosi, kad šįkart pavyks rasti patinkančius ir tinkančius. Visų antra, labai svajoju pradėti vėl bėgioti. Ir jau nebesvarbu, gryname ore ar prakaituotoje sporto salėje - kad tik galėčiau daugiau pasijudinti ir priversti smarkiau plakti savo aptingusią širdį. Įsivaizduokit, paskutinį kartą bėgiojau kažkada prieš šimtus metų, 2012-ųjų balandžio pabaigoje... Beveik prieš metus, o siaube! Trečia gi svajonė (o ir būtinybė kartu) - susiplanuoti Velykų meniu. Turiu keletą sumanymų šio pavasario šventėms, tačiau grožiui ir skoniui ribų nėra, juk taip? Ir ketvirta, sunkiausiai šiuo metu pasiekiama svajonė - pabaigti skaityti pradėtą knygą... Gal kaip nors.

Mes gi su Martynu rytoj einam į pasimatymą. Į kiną kaip senais laikais, chi chi. Žiūrėsim filmą. O gal ir visus du. Savo dukrytę paliksim vaikų auginimo ir priežiūros profesionalams - mano tėvams, visgi jau šešta savaitė suėjo tam mūsų gražiam vaikučiui - pats laikas išmėginti save naujame - anūkės - vaidmenyje. Tiesą sakant, stebiuosi, kaip tėvai ištvėrė tas ilgas savaites ir neišgrūdo mūsų kur nors žymiai anksčiau, kad patys galėtų pasimėgauti išskirtiniu Ugnės dėmesiu, chi chi. 

Ir blog'o reikaliukai. Tradiciškai, mėnesio prmą dieną atsiranda desktop'o kalendorius. Tradiciškai jis jau blog'o dešinėje - naudokit į sveikatą (už nuotrauką šįkart dėkoju savo brangiai sesei Eglei, pačios gi rankos buvo užimtos dideliu minkštučiu koldūnu, vardu Ugnė). O jeigu esat akyli, toj pačioj dešinėj blog'o pusėj rasit ir mažytį naują dalykėlį - nuorodą į Įkvėpimo puslapį Facebook'e. Tikiuosi, kad jame būsiu aktyvi ne tik aš pati, chi chi. Jeigu blog'as skirtas dideliems įkvepiantiems dalykams, tai veidaknygės puslapis bus skirtas kasdienio įkvėpimo paieškoms ir įkvepiančioms diskusijoms. Dabar toks laikas mano gyvenime, kai ilgiems ir įkvepiantiems įrašams kartais (beveik visada) neužtenka laiko, tačiau kas bebūtų, labai svarbu kasdien rasti bent mažulytę smulkmeną, kuri nušviestų visą dieną, pradžiugintų, sukeltų šypseną ar isterišką juoką, pametėtų gerą mintį gražesniam ar skanesniam gyvenimui. Tam ir bus skirtas Facebook'o puslapis. Labai lauksiu Jūsų atsiliepimų, nuomonių ar idėjų. Būtų tiesiog fantastiška žinoti, kad blog'as įkvepia ne tik mane vieną, chi chi.

Lengvo ir šviesaus mėnesio visiems! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą