2013-03-09

Vasario mėnesį matytieji

Argo

Na neveltui, neveltui jis buvo šitaip dosniai apdovanotas ir visaip kaip išgirtas! Sukurtas pagal tikrą istoriją, nuostabus Ben'o Affleck'o kūrinys! Be proto įtraukiantis. Antroje filmo pusėje buvo momentų, kai bijojau, kad nuo įtampos - pavyks ar nepavyks? - man per gerklę neiššoktų širdis... Puikus puikus puikus, tik tiek galiu pasakyti. Ir tai pirmas kartas, kai man iš tikrųjų patiko paties Ben'o Affleck'o vaidyba ir kuriamas personažas. Žodžiu, jį tikrai verta, netgi, sakyčiau, būtina pamatyti.

The River Wild

Senas filmas su dar jauna tobuląja Meryl Streep. Įtemptas, bet pakeliui atskleidžiantis nuostabią Amerikos gamtą, besikeičiančius žmonių santykius ir protingos moters stiprybę ir drąsą. Tinkamas kai norisi kažko lengvai sunkaus, chi chi.

The Impossible

Nors ne itin mėgstu visokias katastrofų ar postapokaliptines (čia tikras žodis?) temas filmuose, šiame gi viskas taip puikiai susipynę: didinga gamtos stichija ir tikra tikros šeimos drama, prigimtinis noras išgyventi ir pareiga padėti kitam... Įspūdingi cunamio vaizdai, puikūs aktoriai (ypač mažieji) ir ašarą spaudžiantys pabaigos įvykiai.
P.S. šis filmas tik dar kartą įrodo, kokia didžiulė vertybė yra tinkamai išauklėti vaikai.

A Young Doctor's Notebook

Keistas, juokingas, bet vistiek įdomus. Visiškai netikėti įvykiai ir aplinkybės. Ir ponaitis Haris Poteris, pasirodo, gali būti visai kitoks. Pagal rusų rašytojo Michailo Bulgakovo kūrybą sukurtas keturių dalių mini serialas apie dar visai jaunutį gydytoją ir jo... haliucinacijas. Nors ne rusų kurtas, XX amžiaus pradžios Rusijos atmosferą nuostabiai atspindintis serialas (kalbu kaip tikra rusųatmosferologė). Vertas visų skaitančių žmonių dėmesio.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2

O štai ir pora visiškai veltui praleistų valandų. Pasakysiu visai neįkvepiančiai: neįsivaizduoju, kokiu atsidavusiu šios sagos gerbėju reikia būti, kad nuoširdžiai galėtum pasakyti, jog šis filmas vertas dėmesio. Mano nuomone, pati prasčiausia viso šio reikalo dalis. Na, buvo gražių vaizdo efektų, bet, man rodos, tik tiek gero ir pastebėjau...

Dexter
Dexter (2006) Poster
Ach... O štai ir mūsų atradimas bei apsėdimas! Fantastiškas, be galo įdomus ir mąstyti verčiantis. Pabandykit pažiūrėti ir neįsimylėti šio negailestingo serijinio žudiko! Ir pagaukit save bemąstančius, gerai ar blogai jis elgiasi. O kaip elgtumėtės Jūs? Serialas, kurį norisi žiūrėti be sustojimo. Panašiai ir darom, chi chi.

Tikiuosi, mano pastebėjimai bus Jums vertingi ir bent truputėlį pagelbės renkantis su kuo praleisti vakarą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą