2014-08-07

Rugpjūčio reikalai

Gėdingai vėluodamas, pagaliau pasirodo rugpjūčio mėnesio TOP 5:
1. Pagaliau, jau šį penktadienį įvyks mūsų mylimų draugų Vitalijos ir Sigito vestuvės! Laukėm laukėm ir sulaukėm! Neperšokęs griovio nesakyk op, todėl ir aš iš anksto daug nepasakosiu. Bet po šventės pasidalinti tikrai bus kuo.

2. Artėja ir mano brangiausios sesės Eglės gimtadienis. Nors ir ne jubiliejinis kaip praėjusiais metais, visgi, ne mažiau svarbus. Egle, jeigu skaitai, tikiuosi smagaus ir jaukaus baliuko. Ir torto. Khkhm.

3. "Nematomas frontas" - vienas laukiamiausių šių metų filmų. Ir todėl, kad apie Lietuvą, ir todėl, kad dokumentinis, ir todėl, kad geriau pagalvojus, ši tema gali pasidaryti aktuali kiekvienam iš mūsų jau rytoj.

4. Baltijos keliui šiemet - 25eri. Neįtikėtina, bet šis nepaprastas reiškinys nei trupučio neišblukęs ne tik žmonių atminty, bet ir nuotraukose. Originali, drąsi iniciatyva, kuri ir šiandien įkvepia džiaugtis gyvenimu ir nieko nebijoti. Daugiau apie šiai sukakčiai skirtus renginius rasite čia.

5. Šį mėnesį būtinai pagaminsiu savo mėgiamiausią kinų virtuvės patiekalą, kurį stengiuosi užsisakyti kaskart, kai tik pasitaiko proga. Receptu, be jokios abejonės, pasidalinsiu su Jumis, nes tai paprastas, bet labai skanus dalykas, kurį privalot išbandyti ir Jūs. O tuo tarpu, šiek tiek paslapties, chi chi.

Toks štai šventiškas ir patriotiškas nusimato rugpjūtis, kurio, otujėzusmarija, jau visa savaitė prabėgo...

Prasmingo ir turiningo Jums paskutinio vasaros mėnesio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą