2013-01-01

Nauji metai. Nauji lapai.

Laukėm laukėm ir štai - Naujieji jau čia. Ir nors sutikom juos ganėtinai ramiai, visi privalomi darbai atlikti: fejerverkais dangus papuoštas, šaltosiomis ugnelėmis pamojuota, šampano pagurkšnota. Tačiau... labai abejoju, kad metai bus ramūs, chi chi. Tiesą sakant, taisyklė "kaip sutiksi, taip ir gyvensi", man dar nė karto nėra pasiteisinusi, todėl išimčių nesitikiu ir šįkart. Dar daugiau, esu tikra, kad ramybės gyvenime ir neturi būti. Ramybė turi būti širdyje. Net kai gyvenimas verda, kunkuliuoja ir netelpa savam kailyje, svarbiausia yra jausti, kad viskas, kas vyksta, tiesiog turi vykti, o mes, kas benutiktų, privalom išlikti ramūs viduje. To Jums visiems ir linkiu.

Mes gi tuo tarpu neturim kada atsipūsti, nes jau netrukus važiuojam pas Senelį pietų - paminėti jo ir visų mūsų naujai prasidėjusių metų. Kaip jau esu minėjusi prieš metus, sausis - tai tas mėnuo, kai vos spėjam iš vienos progos lėkti kiton. Gal tai ir gerai. Vos prasidėję meta įtraukia mus tarsi į kokį sūkurį, o tai neleidžia atsipalaiduoti po švenčių maratono ir prarasti tonusą.

Šiemet metus pradedu ypač džiugiai ir ramiai nusiteikusi, nes nepamiršti visų švenčių, progų, darbų darbelių ir visokių idėjų man padės mylimos sesės Eglės padovanota 2013 metų knyga. 
Linkiu ir Jums apturėti tokią ar panašią, nes, pasak vienos garsios ir įkvepiančios moters "Žinokite, užrašytos svajonės pildosi..."

Nauji metai leidžia mums pradėti viską iš naujo ar bent jau visiškai keisti savo gyvenimo smulkmenas. Linkiu bent vieno gero esminio pokyčio šiais metais.

Svajokim, rašykim, pildykim, keiskim!

2 komentarai:

  1. Su Naujaisiais, Akvile, tavo šeimyną! Linkiu sėkmingai sutikti savo esminį pokytį ir suprasti, kad to tik ir trūko iki gyvenimo pilnatvės ir tobulybės :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Oi, Jūs šaunieji Lipnickai! Ačiū! Man tik niekaip nepavyksta žodžiais apibūdinti, kokie įkvepiantys ir sektini esat... Jums, kadangi jau apsitobulinę net porą kartų esat, linkiu nesustoti, chi chi! Vis susimąstau, kodėl mes visdar tik virtualūs draugai?

    AtsakytiPanaikinti