2015-02-02

Vasario reikalai

Vasario mėnesio TOP 5:












1. Prieš porą dienų Martynas padovanojo man nuostabaus grožio knygą apie maisto fotografiją (akivaizdu, galvoja, kad dar turiu ko mokytis). Tai dabar man beliko susikaupt ir ją perskaityt, nes vos atsivertusi jau radau kelis auksinius patarimus, kaip priversti nufotografuotą maistą atrodyti skaniau, nei jis atrodo tikrovėje. Taip nekantrauju!

2. Kaip ir kasmet, vasario vidurys toooks intensyvus laukia! Pirmiausiai, galvoju šiemet irgi paminėti Ugnės vardadienį pakviečiant šeimą paskanauti fondiu. Labai tikiuosi, kad šįkart sūrio fondiu pavyks žymiai geriau (jau dabar šviečiuosi šia tema). Antra, vasario 17 dieną vyks visuotinis žiemos išvarymas, todėl blynų festivalis tiesiog neišvengiamas. Rezgu mintį išbandyti ką nors naujo.

3. Žinoma, irgi vasario vidury būna ir dar dvi svarbios progos: Meilės diena ir Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Abi svarbios ir abi vertos tikro šventimo. Konkrečių planų kolkas neturiu, bet jie tikrai bus. Mintimis ir sumanymais būtinai pasidalinsiu!

4. Vasario 20 dieną mūsų laukia kiek neįprastas Liūdnų Slibinų koncertas, kur gros ir dainuos tik jie patys. Labai įdomu pamatyti Juos kamerinėje aplinkoje. O ir tas pavadinimas Koncertas trise - toks intriguojantis, kaip tik po Valentino dienos... Ups, užsisvajojau čia kažkaip...

5. Metu sau iššūkį - vienas vegetariškas patiekalas per savaitę! Nebus paprasta, bet tikrai bus įdomu. Ir pažadu, jokių ten patiekalų tiesiog be mėsos. Šįkart mane domina real vegetarian stuff. Skaitau porą nemėsėdiškų food blogų, tai kaskart šluostausi seiles ir tiesiog verkiu dėl nuotraukų grožio... Damn it, užsinorėjau avokado dabar!

Rytai kasdien vis šviesesni, o vakarai - vis ilgesni, todėl mano nuotaika akivaizdžiai taisosi ir apima jausmas, kad galiu kalnus nuversti! Tai pradėsiu nuo Ugnės žaislų ir drabužių kalno tuomet...

Karšto ir ypatingo Jums vasario!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą