2012-10-15

Pirmadienio septynetas

1. Tik dabar susivokiau, kad mano brangus įkvėpimo blog'as greitai pavirs pirmadienio septynetų blog'u... Negerai negerai. Todėl viešai pareiškiu, kad įprastas teminis tinklaraščio įrašas jau pakeliui. Ir bus skirtas vienam auksaspalviam (kaip ir mano mylimas ruduo) dalykui. Jauskitės suintriguoti.
2. Visiems, kurie jaučiasi nusiminę ar nusivylę seimo rinkimų rezultatais beigi tais, kurie šitaip neteisingai balsavo, siūlau tik vieną, bet labai veiksmingą vaistą - šį straipsnį.
3. Nors Martynas ir nelaimėjo jokių bilietų į kiną (kažkaip neįprasta, prisipažinsiu), rytoj lekiam į grupės Queen koncertą didžiajame ekrane. Esam tikri, netgi, sakyčiau, prisiekę kvynų gerbėjai, todėl nekantraudami laukiam rytojaus. Jeigu dar yra bilietų - suskubkit ir Jūs.
4. Jau šį penktadienį su draugais tradiciškai lekiam į Liūdnų Slibinų gimtadienio koncertą New York klube - nuostabi spalio tradicija! Be to, šįkart jau ir antras albumas bus pristatytas, todėl laukimas dvigubai nekantresnis, chi chi.
5. Šiandien išbandžiau naują, bet savo skonių labai sudominusį jogurtą - su svarainiais, moliūgais ir dribsniais. Kadangi labai seniai ir šiaip labai mėgstu svarainius, negalėjau praleisti progos išbandyti. Ir žinot ką? Likau labai patenkinta. Nepersaldus, tiesa, kiek riebokas (bet apie gyvenimo malonumus mes jau esam kalbėję), protingo dydžio indelyje. Manau, tikrai pusryčiausim jį dažniau.
Beje, apie svarainius. Jie visada primena vaikystę, nes kietų džiovintų svarainių, kuriuos kramtant paskausdavo žandikaulį, visada buvo galima rasti subertų į didoką drobinį maišeli, spintelėje mano senelių namuose. Dievinu svarainius! Net seilės pradėjo kauptis paie juos rašant... Keista, kad visiems žinomi ir puikiai augantys Lietuvoje, jie nėra itin populiarūs kaip priedas jogurtuose, sūreliuose ir visur kitur. Na, tikėkimės, po šio mano įrašo, padėtis ims sparčiai gerėti.
6. Vakar vakare žiūrėjom keistą ir neįprastą filmą "Seeking a Friend for the End of the World". Radę laiko pasižiūrėkit ir Jūs - tikrai privers susimąstyti. Visgi pasaulio pabaiga artėja, chi chi.
7. Savaitė nusimato aktyvi. Jau šįvakar buvau susitikusi su išsiilgta ir, rodos, visą amžių nematyta brangia drauge Vitalija, poryt planuoju pasimatyti su sese ir broliu, penktadienis - irgi draugų apsupty... Mano gyvenimas išties puikus!

Linksmos savaitės, mielieji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą