2012-10-01

Pirmadienio septynetas

1. Šit jau ir spalis! Vienas mėgstamiausių metų mėnesių tikrąja to žodžio prasme žėri auksu ir svaigina nukritusių lapų kvapu. Dievinu rudenį! Die-vi-nu! Kasryt į darbą skrendu tarsi ant sparnų! Tikiuosi, kad ir Jūs randat bent minutėlę pasigrožėti gamta, užuosti jos kvapą, pajusti švelnų oro gaivumą. Kartais per darbus ir kasdienius rūpesčius mes per visą dieną net akių nuo šaligatvio nepakeliam, todėl nusistatykit žadintuvą jeigu reikia, bet skirkit bent kelias minutes pasidžiaugimui rudeniu, nes jis toooks trumpas - pabūna ir išvyksta. Grįžta, kaip žinia, tik po metų... Todėl, pirmyn!
2. Jūsų patogumui ir - tikiuosi - džiaugsmui - naujasis desktop'o kalendorius. Tradiciškai - dešinėje blog'o pusėje.
3. Ar pastebėjot, kad kartu su naujuoju televizijų sezonu, į eterį grįžo intelektualioji "Taip. Ne"? Tai pastebėkit. Nes: pagaliau Arūnas Valinskas vėl savo rogėse, pagaliau galima mėgautis žiūrint tikrai azartišką televizijos žaidimą, pagaliau gali džiaugtis, kad žiūri ne reklamos bloką, o linksmą, pamokančią, absoliučiai teigiamą laidą. Rezervuokit savo tečiadienio vakarus - tikrai verta!
4. Atradau nuostabius, skaniausius kada nors ragautus sviestinius sausainius!
Skubu su Jumis dalintis ypatingai paprastu receptu:
175 g sviesto,
100 g cukraus pudros,
žiupsnelis druskos,
265 g miltų.
Sviestą, cukraus pudrą ir žiupsnelį druskos išsukite iki purumo, pamažu suberkite persijotus miltus. Suminkykite tešlą ir konditeriniu švirkštu arba rankomis ir peiliu suformuokite sausainius. Kepkite 15 minučių 180°C karštumo orkaitėje. Ataušinkite ir darykit nuodėmę! Aš leidžiu.
P.S. būtinai naudokit cukraus pudrą, o ne cukrų - skirtumas didžiulis! Ir nepamirškit žiupsnio druskos - sausainiai bus nepaprastai skanūs ir, sakyčiau, pikantiški, chi chi.
5. Martynui eilinį kartą laimėjus kvietimus į kiną, lėkėm žiūrėti išankstinės filmo "Laiko kilpa" premjeros. Filmas tikrai vertas visų tų pagyrų. Įdomus, intriguojantis, nenuspėjamas ir papuoštas nuostabia nuostabių aktorių vaidyba. Kokį vėsų vakarą palepinkit save!
6. "Kita svajonių komanda". Jeigu esate lietuvis arba tiesiog jiems prijaučiate, privalote, tiesiog turit pamatyti šį filmą! Verksit, juoksitės, ilgėsitės, prisiminsit vaikystę ar jaunystę, pajusit pasididžiavimą, o gal išmoksit ir sužinosit kažką naujo. Bū-ti-nai!
7. Norit lengvai ir pernelyg neįsitempę praleisti laiką? Pasižiūrėkit "Nesunaikinami 2". Filmas, tikrai nepretenduojantis į kokį nors intelektualumą ar meną, bet priverčiantis ne kartą nusišypsoti ir pasidžiaugti amžiumi, bet ne sugebėjimais pasenusių veiksmo filmų herojų pasirodymų. Ypač laukit Chuck'o Norris'o.

Auksinio, jaukaus ir romantiško mėnesio Jums, brangieji ir brangiosios!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą