2012-03-05

Pirmadienio septynetas

1. Šįryt jau prabudau mintyse niūniuodama Beyonce - "Flaws And All". Ką gi, niūniuojam toliau.
2. Užvakar užsinorėjau kisieliaus. Na tiesiog čia ir dabar! Žinot, kaip būna: vėlus vakaras, o kisieliaus norisi nors mirk! Prisiminiau, kad šaldymo kameroje turiu dar nuo tada likusių trintų spanguolių. Neilgai trukus jau ragavau saldžiakarčiairūgštų idealiai tirštą gražiai raudoną kisielių. Buvo gerai. Beveik kaip per Kalėdas.
3. Vakar su sese Kaziuko mugėje aplankėm brolį: apžiūrėjom, ko jis ir jo kolegos buvo prigaminę, šį bei tą įsigijom, šį bei tą gavom dovanų. Paskui visi trys pasišildėm kava ir pokalbiais globaliom temom. Taip smagu, kad pasaulyje esam trise. Buvo laikas, kai taip nemaniau (-ėm), bet visus, kuriuos kamuoja pykčiai ar konfliktai su broliais ir sesėm, galiu nuraminti - nesijaudinkit! Santykiai pasikeis iš esmės, kai nebegyvensit kartu.
4. Vakar vėlai vakare pagaliau pabaigiau skaityt Gustave Flaubert "Jausmų ugdymą". Perfrazuodama galėčiau pasakyti, kad tai buvo labiau "kantrybės ugdymas". Vis dėlto laikausi principo perskaityti visą knygą, net jeigu jau antrame puslapyje suprantu, kad nebus įdomu. Taip elgiuosi visų pirma iš pagarbos autoriui, visų antra, kad - jeigu baigus skaityti paskutinį puslapį nepakeičiu nuomonės - galėčiau be sąžinės graužimo sakyt "nepatiko, nes...". Linkiu ir Jums šią savaitę pagaliau pabaigti tą šalia lovos/ant darbo stalo/iPad'e ar Tab'e gulinčią ir Jūsų dėmesio laukiančią knygą. Ir nesakykit, kad tokios nėra. Aš žinau, kad yra.
5. Vakar su Martynu (mylimu vyru, aut. past.) sugalvojom dviese pažaisti monopolį. Nors sėkmingai įveikiau net dvi verslą ištikusias rimtas krizes bei porą pasėdėjimų kalėjime, galiausiai vistiek gėdingai bankrutavau. Ką aš galiu pasakyt - šaunu būti gabaus verslininko (na ir kas, kad monopolisto) žmona!
6. Šį penktadienį važiuosim įvertinti naujųjų brolio namų. Mini įkurtuvėms dabar ieškau kokio skanaus pyrago recepto.
7. Ryt poryt šiom dienom, pas mus pasisvečiuoti atvyksta mano anyta. Vilnius ir mūsų naujieji namai jai bus tik tarpinė stotelė pakeliui į Ukrainą. Jau laukiu nesulaukiu.

Veiklios ir turiningos Jums savaitės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą