2012-03-26

Pirmadienio septynetas

1. Dėl savaitgalį pasisukusio laiko šįryt buvo labai liūdna keltis. Bet kai tas pats laikrodis išmušė aštuonias valandas vakaro, o už lango dar buvo padoriai šviesu, supratau - rytinė auka nebuvo veltui.
2. Praėjusį penktadienį lėkėm į Liūdnų Slibinų turo "Pavasario balsai" koncertą. Ai, ką ir bepridursi... Žmonės mielieji, nueikit, pamatykit, išgirskit! Klaipėdiečiai dar spėtų: šį ketvirtadienį Švyturio menų doke - paskutinis turo koncertas.
3. Savo televizinį sezoną pradėjo puikusis "Britain's got talent" ir jau pirmos laidos metu rado net 2 dėmesio vertus perliukus. 
4. Pastarosiomis dienomis džiugino ir virkdė du puikūs filmai: kažkada jau matytas "Rise of the Planet of the Apes" bei naujas ir jausmingas "We Bought a Zoo". Abu gražūs ir šilti, apie tėčių ir vaikų meilę.
5. Šių metų balandžio 21 dieną startuoja pirmasis Vilniaus pusmaratonis. Jau pats pavadinimas sufleruoja, kad tai renginys, skirtas nebūtinai ilgų distancijų bėgikams ar labai jau patyrusiems bėgiotojams. Manau, iš pasiūlytų rungčių galima rasti sau labiausiai tinkamą, ane? Na tiek jau to. Visi tie, kurie nebėgiojate, ateikit pakvėpuoti grynu oru ir šūksniais bei plojimais palaikyti dalyvaujančius. Pamatysit - atmosfera ten nenusakoma!
6. Vėsiais pavasario vakarais rekomenduoju skaityti knygas. Negalite išsirinkti? Čia Jums gali pagelbėti Mildos tinklaraštis. Ką gi, išsiverdam karštos arbatos, įsipatoginam ir atsivertę pirmą puslapį neriam!
7. Ir skaniai savaitei - idėjų pilnas bemėsis blog'as "Cookie and Cate". Viskas jame paprasta ir aišku. O šie avižinių dribsnių ir obuolių keksiukai jau išbandyti ir laaaabai rekomenduojami!

Kuo smarkiau šiltos ir ryškiai saulėtos Jums savaitės, brangieji!


P.S. ryt važiuoju atsiimti fotoaparato. Jėj!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą