2012-03-31

Apie legalius melus ir keturiasdešimtmargučių

Štai, dar tik ką laukėm naujųjų, o jau trečdalio metų - kaip nebūta! Ir nors orų prognozės ne iš puikiųjų, pavasaris vistiek jau čia. Ir joks sniegas, ir joks minusas to nepakeis! 
Atėjusio (jau beveik beveik) balandžio proga - tradiciniai reikaliukai:

  • ryt būtinai pasinaudokite legalaus melo diena ir būtinai kaip nors super išradingai apgaukit bent vieną žmogų, sutarėm?
  • taip pat nuo ryt pradedam skaičiuoti balandį, o tam Jums reikalingas nemokamas desktop'o kalendorius, kurį rasite dešinėje blog'o pusėje.
  • pirmadienį nepamirškit išsiųsti velykinių sveikinimų TIKRU paštu. Aš pati žadu nustebinti savo gražųjį krikštasūnį, todėl šįvakar eisiu darbuotis ir gaminti atviruko.
  • dar vienas šio vakaro darbas darbelis - nuo 20:30 valandą nesinaudoti jokia elektra, taip leidžiant Žemei bent trumpai atsikvėpti. Pabandom?
  • pats metas ruoštis Velykoms. Kadangi šiais metais Velykas minėsim svečiuose, man nereikės rūpintis penkiomsilkėmirketuriasdešimčiamargučių, todėl žadu marinuoti alyvuogių, pagaminti majonezo, iškepti duonos, sausainių bei paspalvinti kiaušinių. Ir pagaminti dar kai ką (bet dėl to - tššššš, niekam nesakykit).

Gero Jums melagių ir kiaušinių mėnesio!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą