2015-08-31

Rugpjūčio buhalterija

Viskas - trečiasis vasaras mėnuo baigtas. Trumpai apie jį.

Pirmiausiai, apie uogas. Džiaugiuosi, kad savo mylimos kolegės Nijolės dėka šiemet tikrai nepritrūkau gervuogių. Dar džiaugiuosi, kad šias iš pažiūros tik gražias uogas man pavyko panaudoti išties skaniems dalykams - ledams ir picai. Minėtieji gervuogių ledai - skaniausi iš visų šią vasarą gamintų: švelnūs, kreminiai, tiesiog tobuli! Tiesa, idėjų, ką dar nuveikti su gervuogėmis - galybė, todėl jeigu spėsiu bent vieną jų įgyvendinti nepasibaigus pačioms gervuogėms - būtinai apie tai parašysiu.  

Su avietėmis pasisekė kiek kukliau, bet bent vieną avietėmis pagardintą receptą įkelsiu ryt poryt.

Antriausiai, brangios sesės Eglės gimtadienis praėjo sklandžiai, skaniai ir... labai karštai. Buvo išties karšta popietė, bet mes vistiek susirinkom, vistiek pasivaišinom, sesę vistiek pasveikinom. Mano didysis sumanymas taip ir liko neįgyvendintas, bet... Dar ne pabaiga, kaip sakoma.

Trečiausiai, cukinijos. Jomis džiaugiuosi visada, bet kol jos šviežios, nedidelės, ryškios - džiaugiuosi labiausiai. Nepaprastas, beveik stebuklingas patiekalas - cukinijų spaghetti - buvo išbandytas ir puikiai įvertintas, todėl be jokios abejonės bus kartojamas. Kitas gi - cukinijų traškučiai - išbandytas, bet nepavykęs, todėl dar bus testuojamas ir, sulaukus tinkamo rezultato - paviešintas. Stay tuned.

Ketvirčiausiai, ketvirtos vestuvių metinės paminėtos kukliai, bet gražiai. Laukiam kitų.

Penkčiausiai, pataliukai Ugnei taip ir nebuvo pradėti siūti, nes nei madam idėjos autorė sesė Eglė, nei pameistrė Akvilė nesurado tam laiko. Arba įkvėpimo. Žinot, kaip būna. Bet ta diena būtinai išauš ir Jūs dar tikrai išgirsit apie mūsų siūles.

Apibendrindama galiu pasakyti, kad rugpūtis buvo puikus - galėjo būti vėsesnis, bet šiaip tikrai buvo vykęs

Atia atia, vasara.
Labas, rugsėji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą