2013-07-23

Karšta feta šaltą vakarą

Greita vakarienė Jūsų dėmesiui.
Reikės:

1 didelio lavašo (maniškis buvo stačiakampis ir svėrė 190 gramų),
200 gramų feta sūrio,
200 gramų vištienos krūtinėlės filė,
keleto šakelių krapų,
2-3 skiltelių česnako.

Feta sūrį sutrinkit šakute iki trupinių. Sumaišykit su smulkintais krapais ir česnaku.

Vištieną iškepkit keptuvėje arba orkaitėje kol paskrus. Supjaustykit nedideliais gabalėliais.

Ištiesę lavašą ant kepimo skardos pusę jo aptepkit feta sūrio ir prieskonių trupiniais ir keptos vištienos gabalėliais. Užklokit kita lavašo puse tarsi antklode. Ne. Tarsi miegmaišiu.

Kepkit 20-25 minutes iki 180°C įkaitintoje orkaitėje.

Apačia bus drėgna ir sultinga, o viršutinis lavašo sluoksnis kietas ir traškus.

P.S. ginkdie, nesugalvokit pasūdyti vištienos! Fetoje sūrumo tikrai yra užtektinai, patikėkit.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą