2012-07-23

Pirmadienio septynetas

1. Sekmadienio vakarą paskyrėm filmui "Being Flynn" su puikiuoju Robertu De Niro. Neįprastas, bet jaudinantis, pagal tikrą istoriją sukurtas filmas, pasakojantis apie tai, kad kartais patys netikėčiausi žodžiai, ištarti paties netikėčiausio žmogaus gali išgelbėti nuo minčių, persekiojusių visą gyvenimą. 
2. Šeštadienio vakarą žiūrėjom išties britišką "Wild Bill". Šis pasakojimas priverčia suprasti, kiek daug žmonės gali vieni dėl kitų padaryti, jeigu išties nori būti kartu ir keisti savo gyvenimus.
3. Savaitgalio pietums gaminau nuostabiąją gazpacho - šaltą daržovių sriubą. Po ranka šįkart neturėjau raudonos paprikos, tik žalią, todėl sriubytė gavosi ne itin fotogeniškos spalvos. Bet kadangi esu tikra, jog ją gaminsiu dar ne kartą, pažadu greitu laiku pasidalinti gražiomis nuotraukomis ir itin paprastu receptu.
4. Mano atsinaujinusi liga - Mahjong... Akivaizdu, turiu pernelyg daug laisvo laiko... Dieve dieve, kai pagalvoji, tai...
5. Jau labai greitai mano mažajam krikštasūniui Kristupui sueis cieli šešeri! Dovanų jis gaus mielą megztinį, ties kuriuo šiuo metu darbuojasi Cypos mezginiai. Foto - jau kitą savaitę.
6. Šįvakar vakarienei kepsiu blynelius su varške ir bananais. Toks paprastas ir įprastas patiekalas mūsų namuose - retas svečias, todėl jau nekantrauju bėgt maišyt tešlos! M m m mm!
7. Penktadienį po darbų lėksim į Smilgius, o ten - švęsim Martyno tėčio jubiliejų. Prieš važiuojant dar reikia nemažai nuveikti, bet labai laukiu ir pačios kelionės, ir šventės - bus labai smagu, žinau!

Linkiu Jums greitos ir gerų naujienų kupinos savaitės, o pati tuo tarpu lekiu pasivaikščioti su Bartu!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą