2012-07-16

Pirmadienio septynetas

1. Šeštadienį su Martynu žiūrėjom "An Amazing Spider-Man". Žodis amazing čia tiko kuo puikiausiai - filmas tikrai nepaprastas! Nežinau, gal dėl pasikeitusių pagrindinių aktorių, gal dėl paties siužeto, galutinis rezultatas tikrai nenuvylė. Tiesą sakant, maloniai nustebino, nes ėjau į kiną norėdama karamelinių pop corn'ų palaikyti mylimam vyrui kompaniją... Buvo ir subtilių juokelių, ir ašarą spaudžiančių minučių, bet, svarbiausia, filmo kūrėjai nepadaugino superherojų temai būdingų banalybių: egzaltuotų balsų, fanfarinės muzikos ir kitų ezrinančių priemonių paveikti žiūrovą. Filmą drąsiai rekomenduoju.
2. Sekmadienį dar kartą įsijungėm "Shawshank Redemption". Tai vienas tų retų filmų, kuriuos įdomu žiūrėti dar ir dar kartą. Įtraukianti istorija, nenuvalkiotai parodoma draugystės ir vilties reikšmė kiekvieno iš mūsų gyvenime. Gražus. Geras. Beveik tobulas.
3. Neseniai prisiminiau visai neprastą detektyvinį serialą "Murder, She Wrote" apie guvią ir išradingą mįslingų istorijų rašytoją Džesiką Flečer. Mėgaujuosi.
4. Pagaliau prasidėjo penktasis "Breaking Bad" sezonas! Super įtraukiantis. Super rekomenduojamas.
5. Greitu laiku (tfu tfu tfu, žinoma) sulauksime įkvepiančio svečio įrašo. Svečias išties nepaprastas ir man labai brangus. Neabejoju, kad įrašas bus skanus ir įkvepiantis!
6. Kadangi dabar pats persikų skanumas, planuoju (matyt, savaitgalį) išbandyti štai ką. Nors... Dėl savaitgalio nepažadu. Valios laukti gali ir pritrūkti, chi chi. Bet kuriuo atveju, jeigu pavyks kas nors valgomo ir dar fotogeniško - būtinai pasidalinsiu.
7. Šiandien su Martynu pradėjome iš tiesų planuoti atostogas. Senokai to nedarėm, reikia pasakyt. Jeigu viskas pavyks taip, kaip sumanėm, tai bus pirmas mūsų Barto apsilankymas prie jūros. Tikimės, kad ta titelė titelė bala paliks jam deramą įspūdį.

Skanios ir produktyvios Jums savaitės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą