2012-02-27

Pirmadienio septynetas

1. Praėjo lygiai pusė metų nuo mūsų nuostabių vestuvių po ąžuolu. Ką čia praėjo! Bėgte pralėkė! Myliu savo Martyną!
2. Aukščiau paminėta proga pagaliau nuvykau iki Vilniaus Apskrities VPK Migracijos Valdybos. Taip taip, pagaliau OFICIALIAI pasikeičiau pavardę ir iš -ytės tapau -iene. Nuostabus jausmas!
3. Taipogi aukščiau paminėta proga, suorganizavau vyrui staigmeną (vaje, kaip seniai nebuvau to dariusi...) ir nusivedžiau jį į fantastiškųjų The Umbilical Brothers pasirodymą. Buvo geriau nei gerai. Buvo nerealu! (Reikėjo Jums pamatyti mano mylimo vyro veido išraišką ir gestus, kai pagaliau sulaukęs, kol salėje užges šviesos, jis išgirdo: "Ladies and gentelman, straight from Japan, the unbelievable Umbilical Brothers!")
4. Be jokios progos (chi chi) užkabino talentinga mergiotė Jessie J ir jos "Nobody's Perfect".
5. Jau nuo vakar planuoju ir varvinu seilę, svajodama apie šiuos puikius citrininininius blynus. Na, šiandien jau vėloka (net tokiai naktipiečiautojai kaip aš), bet rytoj - būtinai juos kepsiu.
6. Jau gerą savaitę spoksom seną, gerą, užmirštą, bet naujai įvertintą 3rd Rock from the Sun.
7. Ką veiksim šį puikų pusiauvestuviųmetinių vakarą? Ne ne, jokio šampano, jokių žvakių - mes ne tokie. Tiesiog išsivirę po didžiulį puodą arbatos šiltai susiglausim ant sofos ir džiaugsimės, kad turim vienas kitą. Ir tikriausiai žiūrėsim tą, iš 6-to punkto.

Gražios Jums savaitės, mielieji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą