2012-02-20

Pirmadienio septynetas

1. Šįryt, pakėlusi akis į viršų, pamačiau net tris ne tokius ir mažus lopinėlius ryškiai žydro dangaus. Vadinasi, viskas tikrai juda į gera.
2. Gal ir nesinori, bet tenka pripažinti, kad visą laiką buvau esu senų gerų angliškų detektyvų mylėtoja. Kadangi Puaro jau milijoną karų išžiūrėtas/peržiūrėtas, dabar žaviuosi Mis Marple. Tiesiog būtina žiūrėti originalo kalba.
3. Blynai suplanuoti, svečiai pakviesti, Užgavėnės jau rytoj! Dabar belieka tikėtis, kad nepritrūks sveikatos, chi chi.
4. Ar matėt "Lietuvos balsą"? Po tikrai ilgokokos pertraukos, televizijoje atsirado išties vertas dėmesio muzikinis projektas. Jokio šaipymosi iš dalyvių, gerai nusiteikę ir jokios arogancijos nedemonstruojantys komisijos nariai ir puikūs, išties puikūs ir dėmesio verti balsai. Radę progą, užmeskit akį.
5. Šįvakar po darbų lekiu susitikti su mylima ir jau spėta pasiilgti drauge. Žinoma, kavos. Ir, žinoma, ilgų ilgų pokalbių. Nesulaukiu jau! Lėkit ir Jūs!
6. Savaitgalio išvada Nr.1: jeigu neturi galimybės nukeliauti į užsienį, pasigamink škotiškus pusryčius arba išsivirk japoniškos sriubos. Būsi beveik nukeliavęs.
7. Savaitgalio išvada Nr.2: jeigu tvirtai nusprendi, ko nori, pasiekti gali absoliučiai viską. Ir kai sakau "absoliučiai viską", turiu galvoje "absoliučiai viską". Rimtai.

Sočios Jums beprasidedančios savaitės!
Palieku Jus su "Duffy - Warwick Avenue"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą