2015-05-18

Gegužės reikalai

Regis, kuo toliau, tuo intensyvesni mėnesiai tampa... Todėl labai vėluodama ir jau net kai kuriems punktams spėjus įvykti pristatau Jums gegužės mėnesio TOP 5:
1. Labai lauktos mūsų draugų Viačeslavo ir Olesios vestuvės pajūryje! Pirmos, kuriose dalyvaujam kartu su Ugne. Labai įdomi patirtis.
2. Mamyčių diena, nuo kurios man visuomet prasideda tas pats tikriausias pavasaris, žydintis ir kvepiantis, šviesus ir geras...
3. Seniai norėjau pasigaminti ledinukų, tik vis neapsispręsdavau, kur ir kaip. Tai štai dabar viskas - pasiryžau. Būtinai pasidalinsiu ir su Jumis!
4. Jau porą metų atsigaivinimui gaminam vandenį su vaisiais, uogomis, žolelėmis. Man iki šiol pats skaniausias - su paprasčiausiais agurkais: tobulai gaivus, nepaprastai gražus... Iš šiemet ragautų labiausiai patiko sesės gamintas laimų, mėtų ir gazuoto vandens gėrimas, bet aš nusprendžiau dar pasidairyti bei pasidaryti derinių ir išsirinkti ateinančios vasaros skaniausiųjų trejetuką. Būtinai papasakosiu įspūdžius!
5. Noriu grįžti į gamtą. Pasivaikščioti pati viena, apmąstyti savo norus ir planus, apgalvoti būsimą dieną, pasportuoti. Turiu svajonę užsiimti tuo rytais, kurie šiuo metu yra nepaprastai gražūs ir gaivūs, papuošti nuostabiais saulėtekiais. Niekad nebuvau užkietėjusi pelėda, bet rytais branginu kiekvieną miego minutę ir tikrai nuoširdžiai nemėgstu žadintuvo... Kaip manot, įmanoma vietoj įprastos 6 ar 7 valandos, atsikelti pusvalandžiu anksčiau, tarkim, 05:30? O jeigu vietoj žodžio reikia panaudočiau žodį noriu? Gal būtų lengviau? Juk, geriau pagalvojus, tai tiesiog susitarimas su savimi...

Ši gegužė man lengvai sunki, šviesiai tamsi ir linksmai liūdna. Tokios dar niekada nebuvo.

Šviesaus ir laimingo Jums likusio mėnesio!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą