2016-07-09

Liepos reikalai

Liepa su visais savo planais jau gerokai prasidėjusi, todėl skubu dalintis saviškiais ir aš. Tai bus laaabai užimtas mėnesis, dvejos vestuvės, Festivalis, bet aš, kaip visuomet, turiu vilties - jeigu išgyvensiu ją, išgyvensiu viską! Taigi liepos Top 5:

1. Jau labai seniai noriu pagaminti ką nors su coca cola. Tiesą sakant, jau esu keletą kartų gaminusi, bet nuotraukų padaryti tiesiog nespėjau... Tai šiam mėnesiui išsikeliu sau tikslą pagaliau pagaminti ir nufotografuoti coca colos patiekalą. Dar nežinau, kokį, bet viskas ok.
2. Grilio sezonas dar tik įpusėjo, todėl aš dar turiu vilties pagrilinti ką nors įdomesnio. Pažadu ir nuotraukų, ir receptą.
3. Labai pasiilgstu buvimo gryname ore. Keista, nes jame būnu kasdien. Bet, matyt, per mažai. Ofiso gyvenimas įtraukia taip smarkiai, kad dažną vakarą prieš septynias vakare išeidama iš darbo suprantu, kad prabuvau visą dieną nemačiusi tiesioginės saulės šviesos ir neįkvėpusi tyro oro. Todėl kai beveik naktį išeinu paskutinį kartą pasivaikštinėti su Bartu, pajuntu, kaip įkvėpusi gryno vėsaus oro išsitiesiu, pasistiebiu ir atsigaunu. Tikrai reikia dažniau. Tikrai.
4. Kaskart prasidėjus sezonui, Ugnės kambary pasikeičia dekoracijos. Žiemą kabėjo snaigių girlianda, pavasarį - nuostabiausių gėlių lianos... Vasara jau įpusėjo, o vasariško akcento visdar nėra. Labai noriu spėti pagaminti ir pakabinti. Ir su Jumis pasidalinti.
5. Dar viena šio mėnesio svajonė - grįžti prie knygų skaitymo, nes esu taip jas apleidusi, skaitau taip probėkšmiais, kad gėda pelėda... Pradėtų knygų yra bent trys, o kur dar visos kitos, kurios jau senų seniausiai laukia savo eilės. Viskas, planuoju laiką ir knygos skaitymui skiriu mažiausiai valandą per dieną! Nerealu? Dar pažiūrėsim. 

Susikaupiam ir - pirmyn!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą