2014-12-10

Gruodžio reikalai

Apie tai, kaip šį mėnesį vėluoju su pažadais, jau net nepradėsiu....
Gruodžio TOP 5 jau čia, beveik pradėtas įgyvendinti:


1. Šio gražaus mėnesio vidury - mano brangiausios Kristinos trisdešimtasis gimtadienis. Neįtikėtina, kad net Krystei jau trisdešimt! Gi mes vis dar tokios mažvaikės! Žvengiam susėdusios iš visokių pošlybių... Tiesa, guodžia ta mintis, kad ne viena tokia esu. Mudvi pažįstamos nuo antros, draugaujam gal nuo kokios penktos klasės ir neįmanoma suskaičiuoti, kiek valandų praleidom vaikštinėdamos, kiek ašarų praliejom viena kitai ant peties dėl savo - kaip tada atrodė - nelaimingų meilių, kiek daug juokėmės ir kiek sausainių per tuos metus suvalgėm... Dabar matomės labai labai retai, bet susitikus visada apima jausmas, kad matėmės vakar. Myliu savo draugę, jos nuostabią šypseną, jos nesuvokiamai greitą kalbėjimą ir mielą juoką, žaviuosi jos protu ir erudicija bei puikiu humoro jausmu, neatsistebiu ta neblėstančia keliautojos ir pasaulio gelbėtojos dvasia, kuria ji tiesiog degte dega. Ji nuostabi, ta mano Krystė! Ten, kur ji yra  - visada šviesu! Už tai jai ačiū. Ruošiu jai mažą staigmenėlę, tikiuosi, viską spėsiu, chi chi.

2. Sukurti ir visiems artimiausiems tikru paštu išsiųsti mūsų šeimos atviruką - mano sena svajonė. Pernai ją įgyvendinom su trenksmu! Sukurpėm puikų atviruką: mano nuotraukos (Ugnė ir Bartas kaip tik buvo nusiteikę papozuoti, tai mano nuopelnų beveik ir neprireikė; daug daugiau užtruko nusifotografuoti pačiai), Martyno fotošopinimas. Rezultatas buvo puikus! Šiemet turiu mintį (tai vadinama nepamatuotais lūkesčiais), kad visi keturi tilptumėm vienam smagiam kadre. Tai įmanoma, bet... Liko jau visai nedaug dienų planui įgyvendinti (gi žinot, paštininkai niurzga, jie vėl apsikrovę darbu...), todėl reikia paskubėti!

3. Kalėdos. Didysis mėnesio (ką ten mėnesio, visų metų) darbas ir džiaugsmas. Dovanos, maistas... Rodos, tiek nedaug, o para ima ir susitraukia kažkaip. Labiausiai, žinoma, dėl prasto planavimo ir darbų atidėliojimo. Taip kad galiu kaltint tik save. Bet dar ne viskas prarasta. Liko dar ištisos dvi savaitės ir, naudojantis protu, viskas įmanoma. Pirmyn!
P.S. Jeigu tik spėsiu, būtinai pasidalinsiu keletu dovanų idėjų.

4. Mano senas noras pamėginti pagaminti crème brûlée žada išsipildyti jau šį mėnesį. Paragavau šio deserto restorane ir supratau, ką darysiu kitaip gamindama namuose. Tikiuosi, labai tikiuosi, kad pavyks ir patiks, nes tas restoraninis tikrai nesužavėjo, o kitur crème brûlée ragauti taip ir neteko...

5. Ir, žinoma, Naujųjų sutikimas. Ši šventė man labai patinka - tokia neformali ir džiaugsminga būna, visi atsipalaidavę ir smagūs, ir tas kažin ko laukimas toks įkvepiantis! Pažadu dar iki gruodžio 31osios pasidalinti su Jumis vienu labai naujametišku saldumynu. 

Smagaus ir ne beprotiško švenčių laukimo, mielieji!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą