2016-03-01

Vasario buhalterija

Vasaris done. Jis buvo gerokai produktyvesnis už sausį ir tai yra tiesiog nuostabu! Nuveikiau viską, ką planavau ir net šiek tiek daugiau.

Užgavėnės šiemet buvo kaip niekad linksmos, netgi, sakyčiau, linksmiausios gyvenime. Kadangi labai daug juokėmės ir juokavom, tradiciniam apsivalgymui laiko beveik ir nebeliko... Beveik tuščią stalą galit matyti nuotraukoje:





















Ugnės vardadienį paminėjom taip pat šeimos rate, ramiai, bet tuo pat metu ir smagiai, su žaidimais, dainom ir šokiais Ugnės kambary. Kepiau netgi sausainių degtukų, bet jie ne itin pavyko, todėl kolkas neviešinsiu, chi chi.

Valentino diena prabėgo ne visai taip, kaip tikėjausi ar planavau, bet vistiek smagiai. O ypač džiaugiuosi dovanėlėmis, kurias pati ir padovanojau savo dviem mylimiausiems - Martynui ir Ugnei. Dabar visiškai savanoriškai užsiimsiu trumpa reklama, kurią tiksliausia būtų pavadinti tiesiog rekomendacija: mano puikioji draugė Vitalija, kurios gražūs papuošalai džiugina jau ne vieną ausį ar kaklą, kuria ir darbuojasi labai sparčiai. Aš gi pasinaudojau pažintimi ir užsakiau mudviem su Martynu vienodas odines apyrankes ir - ką Jūs manot? - brangioji draugė nupynė dar vieną mažą apyrankytę ir mūsų Ugnei. Dabar visi galim būt pasipuošę ir tokie, žinot, dar labiau susieti nei iki šiol. Labai rekomenduoju užsukti į Vitalijos kurtų papuošalų bei visokių nertų dalykų puslapius facebook'e. Ten tikrai rasit dovanėlę sau ar tam, ką mylit. O jeigu nepavyks išsirinkti - susisiekę su Vitalija galėsit sutarti dėl visiškai individualaus užsakymo įgyvendinimo. Atsakau.

Staiga šovusi į galvą mintis suorganizuoti tik mergaičių vakarėlį buvo lyg ir planuota, bet vistiek pavyko ne taip sklandžiai, kaip norėjau. Liko neįgyvendinta keletas veiklų, o viena labai svarbi dalyvė negalėjo dalyvauti dėl labai svarbios priežasties. Bet aš pernelyg neliūdžiu ir jau planuoju kitą tokį savaitgalį, kai bus galima skaniai gaminti ir skaniai valgyti, ką nors ramiai gurkšnoti, žaisti žaidimus, žiūrėti filmus, kalbėtis apie gyvenimą ir tikrai ilgai pamiegoti po visko.

"Deadpool"... Labai kitoks - nors ir patyrusiųjų Marvel sukurtas filmas - apie dar vieną super herojų, buvo išties geras. Toks visiškai ne vaikams, pilnas juodų juokelių, su gražia mintim, šiek tiek nuspėjama pabaiga (kuris gi holivudinis nuotykių filmas tokios neturi?), bet labai smagiai susižiūrėjęs filmas, kurį tikrai rekomenduoju visiems, pavargusiems nuo tobulų super herojų, nes Deadpool - tikrai tobulesnis už juos visus! Gi čia Ryan Reynolds, nes šiaip kas nors...

Labai džiaugiuosi, kad ir vasarį pavyko įgyvendinti visas naująsias šių metų rubrikas: ir pakeliavom, ir pašventėm, ir prisiminėm, ir pagurkšnojom...

Vasaris buvo visoks, bet labiausiai - smagus. Koveli, varyk čia!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą