2012-11-05

Pirmadienio septynetas

1. Iiiiiilgas buvo savaitgalis. Bet smagus. Pailsėjom nuo dūšios. Žinoma, to lietaus galėjo ir nebūti, bet gyvenime juk yra ir daug blogesnių dalykų, ane? Žemiau - keletas paukštiškų savaitgalio akimirkų:
žvirblis ant rožės krūmo - kaip iš Oskar'o Wilde'o pasakos...
Jums atrodo, kad čia žąsys gano Bartą?..
visai ne!
nors ir bais neprotingos, visgi gražios kaip iš paveikslėlio...
2. Apie ilgametę aistrą svarainiams visai neseniai rašiau. O praėjusį savaitgalį man neapsakomai nuskilo, nes ne tik prisikramčiau nuostabių džiovintų skiltelių ir prisiragavau svarainių sirupo bei karšto vandens gėrimo, bet ir gavau visą kalną lauktuvių, todėl net ir dabar štai, rašydama savo blog'e užkandžiauju nuostabiais saldžiarūgščiais svarainiukais... M-m-m-m-mmmm!!!
3. Dar praėjusį savaitgalį gavau pirmąją savo gimtadienio dovaną - puikiausią burbuliuotų indų rinkinį - ačiū mylimai anytai. Dėžė neatkeliama tiesiog! Nekantrauju, kada pagaliau grįšiu iš darbo ir galėsiu apčiupinėti kiekvieną lėkštę ir puodelį ir rasti kiekvienam iš jų tinkamiausią vietą namuose.
4. Jau šį trečiadienį mano mylimiausia draugė Kristina ir aš skuosim kaip reikiant pašėlti į Juanes'o gyvo garso koncertą. Aaaa!!! Jaučiu, pasibūsim už visus metus ir dar metams į priekį, chi chi!
5. Neseniai mano jau minėtas tinklaraštis supergentis.lt nudžiugino nauju ir, esu tikra, daugeliui Jūsų, aktualiu įrašu apie savo darbo produktyvumo didinimą. Keli paprastučiai patarimai, kuriuos galit išbandyti jau dabar.
6. Planuoju naują rubriką blog'e arba naują account'ą Facebook'e. Nuorodos ir naujienos jau netrukus. Laukite tęsinio, chi chi.
7. Šiandien plačiosiose interneto platybėse aptikau nuostabų vaizdelį, kuriuo visą dieną dalinuosi. Atėjo metas ir įkvėpimo blog'ui. Jūsų dėmesiui, super įkvepianti lapkričio mėnesio nuotrauka:
Įkvepiančios ir energingos savaitės Jums!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą