2012-04-30

Pirmadienio septynetas

1. Argi ne puikus buvo praėjęs savaitgalis?! Šeštadienį pabuvojom Trakuose - leidom savo draugui Bartui iki valios pasimaudyti ir pasiplaukioti, patys tuo tarpu pasivaišinom kibinais. 
Sekmadienį praleidom tiesiog kikendami (kas dabar žino, kodėl?..) ir išlydėdami mano mylimą sesę Eglę Londonan - pasisvečiuoti ir atšvęsti geros draugės mergvakarį. Nors netrūko karščio, ledų irgi netrūko, todėl viskas čiki, chi chi.
2. Vakar pradėjom šaltibarščių sezoną. Prisiekiu, ta jų spalva, tas gaivumas... Vienas geriausių šiltojo sezono išradimų!
3. Rekomenduoju įdomų ir šiek tiek neįprastą filmą "Chronicle". Fantastinis, apie super galias ir visgi dramatiškas ir įtraukiantis.
4. Šiandien su Martynu eisim į kiną. Žiūrėsim lėkštąjį, bet smagųjį "American Reunion" ir lauksim jau šią savaitę pasirodančių "Avengers".
5.  Jau dabar mėgstu šią savaitę. Taip jau sutapo, kad šiandien darbo buvo neperdaugiausiai, rytojus laisvadienis visiems, o trečiadienį laisvadienis man, todėl... Jaučiuosi taip, tarsi visa savaitė būtų vienas ilgas laisvadienis. Lucky me.
6. Savaitgalį lėksim į Aukštuojus. Pasidžiaugti orais, žaluma ir paminėti Mamyčių dienos. Dar bandysim nakvoti palapinėje. Su Bartu. Trise. That should be fun...
7. Na, o karštos dienos pietums nėra nieko geresnio už lengvą ir skanią juodos grūdėtos duonos riekelę (arba keletą) su avokadu, skiltele česnako, keliais krislais druskos bei šlakeliu citrinos sulčių... Mmm...

Gaivios, žydinčios ir nedarbingos Jums savaitės!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą