2015-12-31

Seni metai jau beveik baigti. Nauji jau beveik čia!

Jeigu kalbėčiau apie šiuos, besibaigiančius metus, pasakyčiau trumpai: man jie buvo labai sudėtingi. Ir nors nenutiko nieko baisaus, tragiško ar negero, negalėčiau jų pavadinti nei lengvais, nei maloniais. Visgi sudėtingumas išėjo į gera. Išdrįsau žengti vieną labai svarbų žingsnį, po kurio viskas vėl pradėjo atrodyti įmanoma.

Ir nepaisant visko, šiemet didžiuojuosi savimi net dėl kelių dalykų:

- vėl pradėjau vairuoti, po beveik 10 metų pertraukos! Ir tai toks nesveikas malonumas, tokia laisvė! Vairuodama aš esu viena, nes net jeigu šalia yra keleivių, sprendimus visada priimu pati. Su didžiausiu džiaugsmu vairuoju kasdien ir stengiuos negalvoti apie tai, kad dėl visiškai kvailų priežasčių nedariau to šitiek metų! 

- metų pabaigoje radau naują darbą. Nors... Gal labiau darbas surado mane. Kolkas labai daug iššūkių ir nemažai įtampos, bet kasdien darosi vis įdomiau ir drąsiau.

- šiemet sutikau arba tiesiog atradau net keletą fantastiškų žmonių. Kartais reikia tiesiog nusiimti nuo galvos karūną, kartais - išdrįsti nusišypsoti pirmam ir gali sutikti arba pagaliau pamatyti tokių deimantų, apie kurių egzistavimą negalėjai net pasvajoti.

Tiek daug dalykų dar norisi pakeisti arba atrasti. Tiek daug situacijų, kuriose reikės perlipti per save. Žodžiu, prieš akis - visas gyvenimas kasdienio darbo su savimi. Tai ir gąsdina, ir vilioja. Nes geriausi dalykai laukia mūsų nuolat. Reikia tik atsimerkti.

Būkit laimingi. Būdami šeimoje. Būdami vieni. Būdami žmonių minioje. Būkit laimingi tiesiog.

Ramių, bet labai įdomių metų!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą